Waterstofbatterij

Villa Passief wil dat bewoners van onze woningen zelf kunnen bepalen waar hun energie vandaan komt. We staan voor duurzaamheid en transparantie en hebben de oplossing waarmee men dat kan doen. In onze Villa Passief woningen kunnen de eigenaren hun energie ter plaatse produceren en opslaan om aan hun behoeften te voldoen. Dit vermindert de broeikasgassen en vertraagt de klimaatverandering. We gebruiken elke zonnestraal met maximale efficiëntie.

Leef met schone energie

Met ons waterstofsysteem realiseert u uw eigen schone energievoorziening. De kracht van de natuur ligt in uw handen. Licht warmte en lucht worden voor uw huis beschikbaar gesteld dankzij het intelligente energievoorzieningssysteem. 100 % emissievrij, het hele jaar door en transparant.

Energieopslag, verwarmingsondersteuning en ventilatie-eenheid in één

Componenten zoals batterij, het elektrolyseapparaat en de brandstofcel werken efficiënt samen. Voorspellend energiebeheer creëert een duurzaam, zelfvoorzienend energiesysteem voor onze woningen. Bovendien wordt de afval warmte die tijdens de werking van het systeem wordt gegenereerd, aan de woning ter beschikking gesteld als verwarming of warm water, waardoor uw energiekosten verder worden verlaagd.
Het systeem is eenvoudig te installeren en gemakkelijk te onderhouden.

Een Villa Passief huis is gemiddeld 25% goedkoper dan luxe traditionele bouw.

Seizoensgebonden energieopslag

Het waterstofopslagsysteem realiseert uw persoonlijke seizoensgebonden energieopslag en slaat de zonne-energie uit de zomer op om deze in de winter voor u beschikbaar te maken. De waterstofopslag is volledig veilig en kan zowel binnen als buiten worden geinstalleerd.

Netwerkonafhankelijk

  • 100 % meer opslagcapacitieit dan standaard batterijopslag op de markt.
  • Twee keer zoveel vermogen als andere systemen.
  • 100% echte onafhankelijkheid.
  • 100% transparantie.

Betrouwbare energie in elk seizoen

Lente, zomer herfst en winter, ongeacht of het elektriciteit of warmte is: met ons waterstofsysteem kunt u uw zelf gegenereerde energie altijd optimaal gebruiken.

Geen co2 uitstoot- onvergelijkbaar efficiënt

De warmte die normaal verloren gaat bij het opwekken van elektriciteit kan worden gebruikt om water en kamertemperatuur te verwarmen. Vocht geproduceerd wanneer onze brandstofcel wordt gebruikt, maakt het binnenklimaat gezond en prettig.

Betere luchtkwaliteit

Wanneer elektriciteit wordt opgeslagen, komt pure zuurstof vrij, wat de luchtkwaliteit verbetert.

Actieve zuurstofproductie

Het energieopslagproces produceert zuivere zuurstof, die als zuivere lucht in de omgeving wordt vrijgegeven.

Actieve zuurstofproductie

Het energieopslagproces produceert zuivere zuurstof, die als zuivere lucht in de omgeving wordt vrijgegeven.

Geen verspilde energie

Er gaat geen energie verloren met het dichte en efficiënte systeem. Elk kilowattuur wordt correct gebruikt.

Voor een betere toekomst

Samen met ons een bijdrage leveren aan een betere toekomst door duurzame energievoorziening, milieubewust en economisch.