Villa Passief legt de lat hoog voor energie-efficiëntie door energiezuinige of passieve woningen te bouwen. Dit heeft een grote impact op uw levenswijze, en slechts een kleine impact op de wereld waarin u leeft. I.L. creëert de meest comfortabele woning die u zich kunt wensen!

Een bijzonder ontwerp houdt Nederland mooi.

Elke Villa Passief woning zorgt voor een belangrijke stap naar een groener Nederland. Om uw woning langer dan één jaar te verwarmen, is maximaal 25 KW per m2 nodig. Het resultaat is fenomenaal: slechts een kwart van de energie die nodig is voor het verwarmen van een normale woning, is nodig voor een Villa Passief woning.

Comfort staat voorop.
Villa Passief staat aan de top op het gebied van energieprestaties, maar ons hart ligt bij het comfort. De binnentemperatuur van een Villa Passief woning voelt, zowel tijdens de zomer- als wintermaanden, aangenaam aan. Bovendien gebruikt de woning nauwelijks verwarmings- of koelapparatuur. Comfort dient een prioriteit te zijn; hetgeen wij u bieden.

 

Naast het feit dat een Villa Passief woning nauwelijks verwarming nodig heeft, vangt de woning de warmte, die probeert te ontsnappen, perfect op. Met onze balansventilatie wordt continu 84% van de warmte opgevangen en gebruikt. De ventilatie werkt goed samen met de constructie van onze Villa Passief woningen om uw leefomgeving te verbeteren door middel van een constante toevoer van vers, gefilterde buitenlucht.

 

Comfort, gezondheid en een prettig gevoel: dit bieden wij u in een Villa Passief woning!
Een Villa Passief woning wordt op basis van uw voorkeuren ontworpen. Elke woning is uitgerust met technologie die ervoor zorgt dat de kwaliteit van de binnenlucht uitermate goed is. Comfort wordt hierdoor een betaalbare luxe.

 

Overal een prettig gevoel!
Elke ruimte in een Villa Passief woning heeft de perfecte temperatuur: Nooit meer warm in de zomer of te koud in de winter! Een Villa Passief heeft in elke ruimte een comfortabele temperatuur die regelbaar is van 20 tot 23 graden.

(Foto man op trap ok)

Voel de koele wind
Alle Villa Passief woningen worden luchtdicht gebouwd om op deze manier tocht te vermijden. Elk raam kan echter op ieder gewenst moment worden geopend om een frisse lucht binnen te laten. Sluit de ramen wanneer u weer een luchtdichte afdichting wilt. De comfortabele binnentemperatuur zal daarna weer terugkomen.

Passief bouwen
Een passief huis van Villa Passief:
– is thermisch comfortabel door de goede isolatie, kierdichting en het ontbreken van thermische bruggen (koudebruggen);
– heeft door de lage infiltratie van de buitenlucht en de balansventilatie (WTW) een goede kwaliteit van de binnenlucht;
– heeft een lage warmtebehoefte, wat resulteert in een extreem laag energieverbruik.